Alt til Damer

Kort beskrivelse

pr. side
Midlertidigt udsolgt
En kort model af vores populære slippers. Samme lækre varme som i vores andre strømper, men med skridsikkert gummi under der gør dem perfekte som erstatning til sutsko. One size (37-42)
69,95 kr
Tilgængelig i andre kombinationer
Vores halsedisser til damer er ideel til både gåture, cykelture, eller hvis du arbejder udendørs. Den er lavet med et pelslignende for, hvilket udover at gøre den lækker at have på også holder rigtig godt på varmen.
99,00 kr
Midlertidigt udsolgt
Vores "lite" termosok er lavet lidt tyndere en vores andre sokker, hvilket gør dem bedre til kondisko mv. Selvom de er tyndere er de stadigvæk virkelig varme og lækre. One size (37-42)
69,95 kr
Midlertidigt udsolgt
En lang model af vores lite termosok. Vores "lite" termosok er lavet lidt tyndere en vores andre sokker, hvilket gør dem bedre til kondisko mv. Selvom de er tyndere er de stadigvæk virkelig varme og lækre.
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Heat Holders original er den ultimative termosok. Faktisk verdens varmeste. En tog rating på hele 2.3 gør at du aldrig får kolde fødder igen. Ideel til både ude og inde. Den specielle opbygning af sokken gør at den holder så meget varme som muligt tæt på foden for maksimal komfort. One size (37-42)
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Den samme varme som i vores originale termosokker, men her i ekstra lange. Der er elastan rundt om fod og ankel der gør at de ikke glider ned. De er super gode til f.eks. Gummistøvler.  One size (37-42) 91% Acrylic, 5% Nylon, 3% Polyester, 1% Elastane
89,95 kr
På lager
Du vil aldrig skulle bekymre dig om kolde og stive fingre igen med et par Heat Holders skihandsker til damer.  Du er garanteret maksimal varme med det pelslignende for, der er designet til at fange den varme luft, der hvor du har mest brug for det, samtidig med at de føles bløde og silkeagtige mod huden.
159,00 kr
Tilgængelig i andre kombinationer
Super lækre og dejligt varme skisokker til damer. Sokkerne er blevet "godkendt" af den 5 dobbelt OL deltager Graham Bell.  Du kan altså være sikker på varme fødder, hele dagen på pisten, med skisokker fra Heat Holders. One size (37-42)
99,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Slippers fra Heat Holders er den perfekte erstatning for sutsko. De er lavet med skridsikker gummi under sokken så man ikke glider. En tyk og lækker sok til de kolde vinterdage. One size (37-42)
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Vores skridsikre termosokker, her med Nuser (snoopy). Dejligt varme termosokker som kan bruges inde i stedet for sutsko. One size (37-42)
99,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt
Beskrivelse er på vej
269,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Den samme varme som i vores "original" men her i ekstra lange med et stilfuldt buk der gør at de er super gode til gummi- og vinterstøvler.  One size (37-42)
109,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Viser 1 - 12 af 18