Termosokker

Her kan du se vores udvalg af verdens varmste termosokker til damer.

Termosokker  13 varer

pr. side
Midlertidigt udsolgt
Heat Holders original er den ultimative termosok. Faktisk verdens varmeste. En tog rating på hele 2.3 gør at du aldrig får kolde fødder igen. Ideel til både ude og inde. Den specielle opbygning af sokken gør at den holder så meget varme som muligt tæt på foden for maksimal komfort. One size (37-42)
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Den samme varme som i vores originale termosokker, men her i ekstra lange. Der er elastan rundt om fod og ankel der gør at de ikke glider ned. De er super gode til f.eks. Gummistøvler.  One size (37-42) 91% Acrylic, 5% Nylon, 3% Polyester, 1% Elastane
89,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Den samme varme som i vores "original" men her i ekstra lange med et stilfuldt buk der gør at de er super gode til gummi- og vinterstøvler.  One size (37-42)
109,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt
Slippers fra Heat Holders er den perfekte erstatning for sutsko. De er lavet med skridsikker gummi under sokken så man ikke glider. En tyk og lækker sok til de kolde vinterdage. One size (37-42)
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
En kort model af vores populære slippers. Samme lækre varme som i vores andre strømper, men med skridsikkert gummi under der gør dem perfekte som erstatning til sutsko. One size (37-42)
69,95 kr
Midlertidigt udsolgt
One size (37-39) Med den samme utrolige varme som i vores "original" er her vores slippers med skridsikkert gummi under, hvilket gør dem perfekte som en erstatning for sutsko. Slut med kolde fødder når du sidder i sofaen en kold vinter aften.
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Vores skridsikre termosokker, her med Nuser (snoopy). Dejligt varme termosokker som kan bruges inde i stedet for sutsko. One size (37-42)
99,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelig i andre kombinationer
Super lækre og dejligt varme skisokker til damer. Sokkerne er blevet "godkendt" af den 5 dobbelt OL deltager Graham Bell.  Du kan altså være sikker på varme fødder, hele dagen på pisten, med skisokker fra Heat Holders. One size (37-42)
99,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Den traditionelle følelse af uldsokker, men med vores innovative strikke teknologi har vores ulsokker en tog værdi på 2.7 hvilket gør det over 8 gange varmere end almindelige bomuldssokker. One size (37-42)
119,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Vores "lite" termosok er lavet lidt tyndere en vores andre sokker, hvilket gør dem bedre til kondisko mv. Selvom de er tyndere er de stadigvæk virkelig varme og lækre. One size (37-42)
69,95 kr
Midlertidigt udsolgt
En lang model af vores lite termosok. Vores "lite" termosok er lavet lidt tyndere en vores andre sokker, hvilket gør dem bedre til kondisko mv. Selvom de er tyndere er de stadigvæk virkelig varme og lækre.
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
One size (37-39) Vores originale tykke termosokker til damer eller større børn. Her med flotte striber i mange forskellige farver og ekstra lange. Med et par af disse termosokker er det slut med kolde fødder.
69,95 kr
Viser 1 - 12 af 13