Termosokker

Her finder du vores store udvalg af verdens varmeste termosokker.

Slut med kolde fødder med Heat Holders

Termosokker  9 varer

Midlertidigt udsolgt
"Den ultimative termosok" Heat Holders original sikre at du aldrig mere får kolde fødder. Om du laver udendørs aktiviteter, arbejder i et koldt miljø, eller bare vil have noget ekstra komfort i de kolde vintermåneder, så er Heat Holders det bedste valg. One size (39-45)
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Den samme extreme varme som i Heat Holders original fås her i størrelse 46-50 Disse termosokker er imponerende 7 gange varmere end almindelige bomuldssokker. Denne model er ligesom originalen en tyk sok, og der skal derfor være lidt plads i skoen. Ellers kan du altid tage et kig på vores Lite modeller.
89,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Denne model giver den samme utrolige varme som Heat Holders original, men er her i en lang udgave som giver varme fra tæerne helt op til knæene. De er elastiske om fødder og ankler så de ikke falder ned. one size (39-45)
89,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Heat Holders "støvle sok" er en lang model, der sørger for varme fra tæer til knæ i et hvilket som helst vejr. Med en varme der ikke kan sammenlignes med andre termosokker og et smart ombuk i toppen der holder varmen tæt til huden, er disse termosokker ideelle til gummistøvler, jagtstøvler, ridestøvler mv.   One size(39-45)
109,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Heat Holders fantastiske termosokker er her gjort skridsikre hvilket gør dem perfekte som alternativ til sutsko. Alle vores sokker er polstret indvendigt. Polstret er børstet hvilket gør dem utrolig bløde og lækre at have på. One size (39-45)
79,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Graham Bell som har deltaget 5 gange ved de olympiske lege bruger Heat Holders skisokker når han står på ski. Disse termosokker er ekstra lange og derfor perfekte til ski, snowboard eller andre former for vintersport. Den måde sokkerne er lavet på, gør at de holder den varme luft bedre og tættere på huden end andre skisokker. One size (39-45)
109,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Til dem der foretrækker traditionel uld. Der er i vores nyudviklet Heat Holders uld brugt samme innovative strikning og børstning teknologi til at producerer en lækker varm uldsok.  Om du arbejder ude, eller bare skal gå en tur med hunden er vores fantastiske sokker det bedste valg. One size (39-45)
119,95 kr
Tilgængelig i andre kombinationer
Heat Holders lite er en ideel termosok til hverdagsbrug. Den er lavet i en medium tyk profil og passer derfor perfekt i en casual sko, tætsiddende støvle mv. Selvom denne model er tyndere end de andre i vores sortiment, er der stadigvæk en utrolig varm termosok. One size (39-45)
69,95 kr
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt
Viser 1 - 9 af 9